Рулецікі з баклажанаў з сырам і часныком

Instagram @gjk.by Youtube Facebook Vkontakte Odnoklassniki
Пн-Чц: 8:00-17:00, Пт: 8:00-16:30 Рэспубліка Беларусь, 246021, г. Гомель, вул. Ільіча, 4 sales@gjk.by

Ингрэдыенты:

  • Баклажан — 1 штука
  • Сыр плаўлены — 100 грам
  • Яйка — 1 штука
  • Часнык — 1 зубчык
  • Соль — даспадобы
  • Перац чорны молаты — даспадобы
  • Маянэз «Правансаль 67» ААТ «Гомельскі тлушчавы камбінат» - 1 чайная лыжка
  • Алей рапсавы «Хатні» ААТ «Гомельскі тлушчавы камбінат» - 2-3 ст. лыжак (для жарки)

Спосаб прыгатавання:
1. Падрыхтуйце прадукты для рулецік. Баклажан вымыйце і адрэжце хвосцік. Яйка зварыце ўкрутую. Астудзіце і зніміце лупіну.
2. Баклажан парэжце ўздоўж на тонкія лісточкі. Лепш не саліць перад гарачай, інакш будуць страляць на патэльні.
3. Абсмажце з двух бакоў на рапсавым алеі «Хатні» ААТ «Гомельскі тлушчавы камбінат» да мяккасці.
4. Прыгатуйце начынне для рулецік. Злучыце ў сподачку цёрты сыр з яйкам і часныком. Дадайце соль, перац молаты чорны і маянэз «Правансаль 67». Змяшайце да аднастайнай масы.
5. Гатовыя баклажаны можна пасаліць. На кожны лісточак смажанага баклажана пакладзеце начынне. Загарніце рулецікам.
6. Гатовыя рулецік ўпрыгожце зелянінай і падайце да стала цёплымі. Смачна есці!