Салата з кальмарамі, радыскай, яйкамі і цыбулей

Instagram @gjk.by Youtube Facebook Vkontakte Odnoklassniki
Пн-Чц: 8:00-17:00, Пт: 8:00-16:30 Рэспубліка Беларусь, 246021, г. Гомель, вул. Ільіча, 4 sales@gjk.by
Салат с кальмарами, редисом, яйцами, и майонезным соусом Провансаль 37

Вельмі яркі вясновы салата з кальмарамі і радыскай змяшчае зусім няшмат інгрэдыентаў, але смак гэтага салата вам дакладна спадабаецца.

Для прыгатавання салата Вам спатрэбіцца:

  • Кальмары — 180 г
  • Радыска — 150 г
  • Яйкі вараныя — 3 шт.
  • Цыбуля — 40 г
  • Соль
  • Маянэз «Правансаль 37» ГМ «Мая хатняя кухня» — 2 ст лыжкі

Падрыхтуйце ўсе інгрэдыенты: кальмаров разморозьте, у радыскі зрэжце краю з двух бакоў.
Закіпяціце 1 л вады і апусціце туды тушку кальмара. Варыце 40-60 секунд на сярэднім агні. Затым дастаньце кальмары з вады і астудзіце. Ня пераварыце кальмара, інакш ён будзе жорсткім. Можна проста пакласці кальмара ў кіпень, адключыць нагрэў і пачакаць 10 хвілін.
Радыска нарэжце тонкімі паўкругам. Цыбулю дробна пасячэце нажом. Яйкі нарэзаць дзелькамі або буйнымі кубікамі.
Тушку кальмара ачысціць ад тонкіх плёнак і хорды, нарэжце тонкімі палоскамі.
Злучыць у глыбокай місцы кальмары, вараныя яйкі, цыбуля і радыска. Дадаць соль.
Акуратна змяшаць і заправіць маянэзам «Правансаль 37» ГМ «Мая хатняя кухня».