Свіная рулька запечаная

Instagram @gjk.by Youtube Facebook Vkontakte Odnoklassniki
Пн-Чц: 8:00-17:00, Пт: 8:00-16:30 Рэспубліка Беларусь, 246021, г. Гомель, вул. Ільіча, 4 sales@gjk.by

Інгрэдыенты:

  • 1 свіная рулька
  • 4 зубчыка часныку
  • 2 лаўровых ліста
  • 2 ст. л. расліннага алею "Хатняе" ААТ "Гомельскі тлушчавы камбінат"
  • спецыі

Прыгатаванне:
Здрабніць лаўровы ліст, дробна насекчы часнык і змяшаць усе інгрэдыенты для марынаду з маслам. Нацерці ім рульку і пакінуць яе ў халадзільніку хоць бы на пару гадзін. Шчыльна загарнуць яе ў некалькі слаёў фальгі і выпякаць 2,5 гадзіны пры 180-200 градусах.