Яечныя лодачкі

Instagram @gjk.by Youtube Facebook Vkontakte Odnoklassniki
Пн-Чц: 8:00-17:00, Пт: 8:00-16:30 Рэспубліка Беларусь, 246021, г. Гомель, вул. Ільіча, 4 sales@gjk.by
Яичные лодочки

Набор інгрэдыентаў, неабходных для стравы, сціплы, а густ атрыманай закускі — выдатны, пераканайцеся ў гэтым самі!

Інгрэдыенты:

  • Яйкі — 5-6 шт.
  • Шнитт-лук — 1 пучок
  • Бекон — 2 лустачкі
  • Вяленыя таматы — 50 г
  • Микрозелень
  • Свежемолотый перац
  • Маянэз «Правансаль 50» з цытрынавым сокам - 2 арт. лыжкі
  • Гарчыца «Бамбейская» з кары і куркумы - 2 ч.лыжкі

Адварыце яйкі ўкрутую, ачысціце і разрэжце іх напалову. Акуратна выміце жаўткі. Змяшайце іх з гарчыцай «Бамбейская» з кары і куркумы і маянэзам «Правансаль 50» з цытрынавым сокам. Далей запраўце сумесь яечных жаўткоў і соусаў духмяным перцам, дадайце да яе пучок дробна нарэзанага шнитт-лука. Пасля гэтага падсушыце бекон на патэльні да румянай скарыначкі.

Цяпер самае цікавае: запаўняем нашы «лодачкі» прыгатаванай суперначинкой, упрыгожваем кавалачкам бекону, зелянінай і таматамі.

< strong>Смачна есці!